Etusivulle

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi voi liittyä SML:n sivuilla: https://mehilaishoitajat-fi.directo.fi/mehilaishoitajille/sml-n-jaseneksi/

Edut

Jäsenenä saat monenlaisia etuja:

• 7 kertaa vuodessa ilmestyvän Mehiläinen-lehden; yli 200 sivua ajantasaista tietoa mehiläishoidosta, tarvikemyyjistä ja mehiläishoitajista
  • menekinedistämisaineiston esitteet ja esittelymateriaalin käyttöösi
  • tuotevastuu-, vastuu- ja oikeusturvavakuutus Pohjola Yhtiössä
  • yhteydet edunvalvontaviranomaisiin ja muihin vaikuttajiin Suomessa ja EU:ssa
  • oppikirjat Mehiläishoitoa käytännössä, osa 1 ja 2 jäsenhintaan
  • Hyvää Suomesta -joutsenlippumerkin käyttöoikeus

Jäsenenä voit vaikuttaa alan päätöksiin. SML:n paikallisyhdistykset nimeävät jäsenet vuosikokouksiin, joissa liiton linjaukset ja johtokunnan kokoonpano päätetään.

Paikallisyhdistyksissä ja SML:n järjestämissä tilaisuuksissa tapaat samanhenkisiä ihmisiä, saat hyödyllisiä neuvoja ja pääset mukaan yhteiseen toimintaan.

Hunajalle saat kauttamme Hyvää Suomesta -joutsenlippumerkin käyttöoikeuden. Joutsenlippumerkin myöntämisoikeus edellyttää Finfoodin jäsenmaksun lisäksi SML:ltä yli sadan hunajanäytteen alkuperä- ja laatuseurantaa vuosittain.

Kuningatar® -hunajapakkauksien käyttöoikeus on vain SML:n jäsenillä.

Olitpa sitten harrastaja tai alan ammattilainen, SML:n kautta avautuvat hyvät mahdollisuudet kehittää toimintaasi erilaisten kurssien, seminaarien, opintomatkojenja hankkeiden kautta.

Oppikirjat Mehiläishoitoa käytännössä, osa 1 ja 2 jäsenhintaan, sekä paljon erilaista oppimateriaalia, kuten videoita ja kalvosarjoja kuuluvat jäsenistön etuihin.