Etusivulle

kansi.jpeg

tammikuva.jpegtammi.jpeg

maaliskuva.jpegmaalis.jpeg

toukokuva.jpegtouko.jpeg

heinakuva.jpegheina.jpeg

syyskuva.jpegsyys.jpeg

marraskuva.jpegmarras.jpeg

helmikuva.jpeghelmi.jpeg

huhtikuva.jpeghuhti.jpeg

kesakuva.jpegkesa.jpeg

elokuva.jpegelokuu.jpeg

lokakuva.jpegloka.jpeg

joulukuva.jpegjoulu.jpeg

taka.jpeg

Mehiläiskalenteri 2018

Uusi kalenterimme on ilmestynyt ja sen kappalehinta on tänä vuonna 12 €. Paljousalennusta saat hankkiessasi kerralla kymmenen kalenteria; silloin hinta on sata euroa per satsi.

Kalenterin takakannessa on tilaa, johon voit halutessasi tarralla kiinnittää omat yhteystietosi - eli kalenteri sopii niin myynnin edistämiseen, lahjaksi yhteistyökumppaneille, uskollisille asiakkaille, kuin myös joulutervehdykseksi ystäville ja tuttaville.

Kalenterin sivut ovat A4 kokoisia ja auki taitettuna koko on A3. Kalenterissa on nimipäivät, juhla- ja liputuspäivät sekä kuunkierto. Se mikä jäi edelleen puuttumaan on Maailman Mehiläispäivä (World Bee Day) 20. toukokuuta, mutta se muistetaan ja siitä muistutetaan varmasti, jotta se ei pääse unohtumaan! 

Kalentereita, niin maksullisia kuin ilmaisiakin, on maa pullollaan, mutta olemassa on vain yksi suomalainen ja omin voimin tehty seinälle ripustettava mehiläiskalenteri! Me uskomme, että tämä kalenteri tukee suomalaisen hunajan ja mehiläisten tekemän työn arvostusta. Ostamalla kalenterin tuet siis paitsi meidän Keski-Suomen paikallisyhdistyksen tekemää työtä, mutta myös mehiläisten uurastusta ja koko Suomen hunajantuottajia ja mehiläisalaa. Olemme kaikki yhtä pörinää. Mehiläisiä on monta ja joka lentoon, mutta hunaja on yksi.

Kalenteria voi tilata Josefiinalta osoitteesta josefiina(ät)ksmesitarhat.fi .Postitse lähetettäviin tilauksiin lisätään pakkaus- ja postimaksut päälle (yhdeltä kalenterilta 3 euroa eli 15 € kalenterille tulee kustannusta. Useamman kalenterin lähetyskulut sitten painon mukaan).

Huom, Facebookissa olevaan ilmoituksen kautta tälle sivulle päätyneet! Älkää lähettäko tilausta yksityisviestinä Facen kautta, vaan laittakaa tilaukset sähköpostitse!

Mutta hei, meillä on mahtava kalenteri. Suomen paras! Joten ottakaa koppi nyt. Kaikenlainen palaute kalenterista on myös tarpeen. Eli mikä siinä on hyvää, mikä ei toimi, miten kalenteria voisi edelleen kehittää... Lähettäkää palautetta!

Kalenterin kuvien myötä toivotamme koko Suomen mehiläisväelle antoisaa ja hunajaista vuotta 2018!